studio voor architectuur
en interieur

KAP+BERK is een studio voor architectuur-, interieur-, en meubelontwerp opgericht door Marjolein Kap en Mijntje van den Berk en is centraal gelegen in het land van Maas en Waal van waaruit zowel regionaal als landelijk wordt gewerkt.
KAP+BERK zich richt op het ruimtelijk ontwerpen en realiseren van; interieurs, verbouwingen, nieuwbouw, gebouwen, buitenruimten, meubel- en productontwerp.

Studio KAP+BERK staat voor ‘no-nonsens’, duurzaamheid en tijdloosheid. In de loop der jaren hebben zij een herkenbaar handschrift ontwikkeld, dat het best omschreven wordt als een krachtig en helder beeld, met aandacht voor details en comfort. Architectuur-, interieur-, en meubelontwerpen dragen dezelfde handtekening en sluiten naadloos op elkaar aan.

Het buro is aangesloten bij de Stichting Bureau Architectenregister (SBA) en lid van de BNI. Er wordt gewerkt met de Basisvoorwaarden 2001 (BV 2001), Consumentenregeling 2006 (CR 2006), en de De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011). Deze algemene voorwaarden zijn opvraagbaar.